Yoga retreat – otok Krk / Margari villas

7. 08. 2022. | Joga vježbe

Yoga Flow2Glow u suradnji sa Margari Villas i Portella restoranom donosi predivan Yoga Retreat na otoku Krku.

Dostupni termini za prijavu su: 7. – 9.10. i 14. – 16.10.2022. 

Minimalni/maksimalni broj prijava: 6/8 osoba

Nakon ljetnih obaveza, aktivnosti, užurbanih dana i mjeseci vrijeme je za relaksaciju i opuštanje od svega što nam donosi suvremeni način života.

Osim odmora i opuštanja u luksuznim Margari Villas želimo vam ponuditi nešto više, a to je yoga, tehnike disanja i meditacija kojima ćete obogatiti svoj stil života, doprinijeti poboljšanju vašeg duhovnog i tjelesnog tijela te uživati u svakom novom danu.

Ovaj vikend retreat daje priliku za povratak temeljima vaše osobne sreće, vaš razvoj, rast, daje vam priliku za ravnotežu i odmor ili jednostavno nudi priliku da naučite nešto novo i drugačije.

Krk je zaista opuštajuć i njegov krajolik nudi prilike za puno veći potencijal od samog turizma. Stoga YogaFlow2Glow nudi dodanu vrijednost i nešto novo na otoku Krku. Cilj ovog povlačenja jest vratiti se naspavan, odmoran, zadovoljan, osnažen, fizički i mentalno nahranjen. Možda nakon ovog vikenda neki od vas požele produbiti svoju praksu i nastaviti prakticirati ovakav način života i u skoroj budućnosti, a to je upravo ono čemu svatko od nas teži. Jednoj izbalansiranoj i kvalitetnoj svakodnevici.

U trodnevni vikend program uključen je smještaj u luksuznim Margari Villas.

Margari Villas je jedinstveno arhitektonsko zdanje, savršeno uklopljeno u prirodni ambijent maslinika u mirnom mjestu Linardići na otoku Krku.

Cijelo imanje sastoji se od više objekata, jedinstveno osmišljenih kao razvedene prizemne kućice s više krakova, koje okružuju središnji atrij kojim dominiraju stare masline i mediteransko bilje, s infinity bazenom u središtu. To je prostor za druženje, odmaranje i uživanje u prirodi.

Ovaj trodnevni program nije utemeljen samo na yoga praksi, meditaciji i disanju već u dogovoru s vama nudimo predivno planinarenje na Mjesečevu šetnicu i jedan od predivnijih krajolika otoka Krka uopće. Cijelo vrijeme s nama će biti i renomirani fotograf Srđan Hulak, koji je istražio i planinario cijelim našim Otokom, te će svojim objektivom zabilježiti naše putovanje i sačuvati sjećanje na ovo događanje zauvijek. Fotografije uvijek govore više od riječi!

Nije slučajnost zašto smo odabrali baš OVU lokaciju za planinarenje jer želimo zaokružiti ovu priču na još jedan način, a to je pokazati vam što zapravo MRGARI/MARGARI (smješteni smo u luksuznim Margari Villas kućama!) znače i koja je njihova svrha.

Osim vježbanja, planinarenja i ostalih aktivnosti pobrinuli smo se i da uživate u izvrsnoj gastronomiji pomno odabranog i planiranog menija našeg chefa Ivice Lužine sa višegodišnjim iskustvom u vlastitom i uglednom restoranu Portella. Stavili smo fokus na veganski/vegetarijanski meni jer želimo da osjećate lakoću i zdravlje pri svakom pokretu. Obroci su izblanasirani tako da očistimo tijelo od brze, industrijske, nezdrave hrane i napravimo svojevrsnu detoksikaciju organizma i napravimo iskorak od svakodnevne prehrane kojom opterećujemo tijelo. Nadamo se da ćete uživati u Portellinim izvrsnim jelima.

Ovo povlačenje (retreat) namijenjen je svima, neovisno o dobi, spolu, vašoj fizičkoj spremi, poznavanju yoge ili bilo čemu drugome. Bitno je jedino da ste otvorenog uma i slobodnog duha, da želite poboljšati kvalitetu vašeg života, načina vašeg svakodnevnog življenja, novi pristup prehrani ili jednostavno motivacija za živjeti život punim plućima. Na ovom retreatu naglasak je na relaksaciji.

Vježbanje sa certificiranom instruktoricom yoge Tatjanom Hulak i njenim stilom yoga Flow2Glow. Sve će nas pratiti i sačuvati naše trenutke poznati krčki fotograf Srđan Hulak.

Želimo da uživate u svakom trenutku i da obogatite svoj stil život na jedan drugačiji način.

Obnovite svoju energiju, uložite u svoje zdravlje i osvježite svoj život.

Mislite na sebe! Zahvalite sebi, svom tijelu, koje je zdravo i koje vas svakodnevno iznenađuje koliko je prekrasno što ste ovdje. Svakim udahom uživajte u svakom predstojećem danu i budite sretni. Zahvalni!

Prijave traju do 1.10.2022 (Vikend retreat na Krku @ Margari Villas)

PETAK

– piće dobrodošlice/čaj/aromatizirana voda/cijeđeni sok, smještaj u sobe

18:30 sat yoge, meditacija, tehnike disanja

20:00 večera

SUBOTA:

7:30 – 8:00 pozdrav Suncu, meditacija, tehnike disanja

8:30 – 9:30 doručak

10:00 izlet na Mjesečevu šetnicu/MRGARI

14:30

– ručak

– odmor, vrijeme za druženje, povlačenje, meditaciju, relaksaciju

18:30 yoga sat, meditacija, disanje

20:00 večera

– mogući razgovor i zbližavanje u krugu

NEDJELJA:

7:30 – 8:30 yoga sat, meditacija

9:00 Doručak

10:00 Krug života (zaokruženost, cjelovitost, punina i cirkuliranje)

–  povezivanje za kraj, krug nikada ne prestaje

13:30 check out

UKLJUČENO U CIJENU:

– 2 doručka

– ručak

– 2 večere

– yoga satovi, meditacija, tehnike disanja s Tatjanom i Yoga Flow2Glow

– korištenje grijanog bazena

– fotografiranje s fotografom koji nam prosljeđuje fotografije na e-mail adresu nakon retreata

– noćenje u luksuznim Margari Villas

– svježi napitci

– transfer do zone za planinarenje i natrag

– vođena hike tura na Mjesečevu šetnicu i upoznavanje sa margarima 

CIJENA PAKETA:

– 5.000 kn (jedna osoba) 1/1
– 8.000 kn (u paru, 4.000 kn po osobi)  2/1

KONTAKT (ZA UPITE I REZERVACIJE):

Tatjana Hulak 098/1600-903

joga@joga-krk.com


Obrazac za prijavu